Mod de utilizare catalog

Utilizatorii care sunt autorizaţi să folosească www.carteacalatoare.ro trebuie să respecte câteva reguli şi să fie conştienţi de restricţiile impuse pentru asigurarea dreptului de autor.

  1. Nu aveţi voie să transmiteţi datele de autentificare la site-ul www.carteacalatoare.ro unei alte persoane, indiferent dacă se încadrează sau nu în condiţiile de utilizare a acestui site, indiferent dacă are sau nu deficienţe de vedere sau dificultăţi de citire.
  2. Nu aveţi voie să trimiteţi cărţile descărcate altei persoane, chiar dacă aceasta este abonat al site-ului www.carteacalatoare.ro.

  3. Cărţile descărcate au un marcaj special care indică exact utilizatorul care le-a descărcat.

  4. Nu aveţi voie să fiţi conectat prin autentificare la www.carteacalatoare.ro de pe  două computere/sesiuni diferite în acelaşi timp. În acest caz contul de utilizator va fi suspendat.

  5. Introduceţi cu grijă parola în formularul de autentificare. După a treia introducere greşită, contul este blocat. Pentru deblocarea contului contactaţi administratorul site-ului la adresa: admin[at]carteacalatoare.ro. Dacă aţi greşit  parola de două ori este mai bine să accesaţi link-ul "Mi-am uitat parola". În acest fel parola uitată va fi trimisă pe adresa de e-mail cu care v-aţi înregistrat la acest site.

  6. Dacă observaţi că vi s-a blocat sau expirat contul de utilizator, puteţi cere lămuriri scriind pe adresa: relatii.clienti[at]carteacalatoare.ro.